Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    aboutimg

Didirikan ing taun 2000, Mesin Plastik Zhangjiagang City Qiangsheng Machines Plastik., Ltd minangka pabrikan khusus mesin plastik. Dumunung ing No.78 Baixiong Road, Sanxing, Jinfeng Town, Zhangjiagang City, Jiangsu, China. kita seneng transportasi sing trep. Perusahaan kita duwe area 8.000 m2 lan duwe fasilitas extruder sekrup dobel, extruder sekrup tunggal, set jalur produksi ekstrusi lan peralatan tambahan.

Kanthi lisensi ekspor, kita ngekspor produk menyang rong puluh sanga provinsi, kutha lan wilayah otonom lan diekspor menyang Rusia, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Produk kita entuk pujian ing omah lan luar negeri. Kontrol kualitas ketat ditindakake ing saben prosedur wiwit saka sumber bahan, proses lan pangujian nganti pengepakan.

PAWARTA

Pambuka Produk Pipa Polipropilena (PP-R) kanggo Banyu Panas lan Kadhemen

Pipa PP-R lan fittings adhedhasar polipropilena kopolimerisasi acak minangka bahan baku utama lan diproduksi sesuai karo GB / T18742. Polipropilena bisa dipérang dadi PP-H (polipropilena homopolymer), PP-B (polipropilena blok polimerilena), lan PP-R (polipropilena kopolimer acak). Mesin pipa bergelombang tembok nduwe pengaruh penting ing produksi pipa. PP-R minangka bahan pilihan kanggo pipa polipropilena kanggo banyu panas lan adhem amarga tahan jangka panjang tumrap tekanan hidrostatik, penuaan oksigen tahan lama lan proses lan cetakan.

Usage Of PE Pipe

Dianggo Pipe PE

1. Pipa penambangan PE ing antarane kabeh plastik rekayasa, HDPE nduweni resistensi nyandhang paling dhuwur lan paling penting. Bobot molekul luwih dhuwur ...
Advantages of PVC Pipes

Kaluwihan Pipa PVC

Pipa PVC njupuk pipa PVC-U kanggo saluran pembuangan, sing digawe saka resin polivinil klorida minangka bahan baku utama. Dheweke ditambahake karo tambahan sing perlu ...