Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

    babaganimg

Madeg ing taun 2000, Zhangjiagang City Qiangsheng Plastic Machinery co., Ltd minangka pabrikan khusus mesin plastik.Dumunung ing No.78 Baixiong Road, Sanxing, Kutha Jinfeng, Kutha Zhangjiagang, Provinsi Jiangsu, China.kita seneng transportasi trep.Perusahaan kita nduwe area 8.000 m2 lan nduweni fasilitas canggih extruder sekrup ganda, extruder sekrup tunggal, set garis produksi extruding lan peralatan tambahan.

Kanthi lisensi ekspor, kita ngekspor produk menyang 29 provinsi, kutha lan wilayah otonomi lan diekspor menyang Rusia, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara.Produk kita entuk pujian ing omah lan ing luar negeri.Kontrol kualitas sing ketat ditindakake ing saben prosedur saka sumber bahan, pangolahan lan tes nganti pengepakan.

PAWARTA

Pengenalan Produk Pipa Polypropylene (PP-R) kanggo Banyu Panas lan Dingin

Pipa lan fitting PP-R adhedhasar polipropilena kopolimerisasi acak minangka bahan baku utama lan diprodhuksi miturut GB / T18742.Polypropylene bisa dipérang dadi PP-H (homopolimer polypropylene), PP-B (block copolymer polypropylene), lan PP-R (acak kopolimer polypropylene).Mesin pipa corrugated tembok kaping pindho nduweni peran penting ing produksi pipa.PP-R minangka bahan pilihan kanggo pipa polipropilena kanggo banyu panas lan kadhemen amarga resistensi jangka panjang kanggo tekanan hidrostatik, penuaan oksigen tahan panas lan proses lan cetakan jangka panjang.

Panggunaan Pipa PE

Panggunaan Pipa PE

1. Pipa pertambangan PE Antarane kabeh plastik engineering, HDPE nduweni resistance nyandhang paling dhuwur lan paling katon.Sing luwih dhuwur bobot molekul ...
Kaluwihan saka Pipa PVC
Pipa PVC njupuk pipa PVC-U kanggo saluran banyu, sing digawe saka resin polivinil klorida minangka bahan baku utama.Dheweke ditambahake kanthi tambahan sing dibutuhake ...