Sugeng rawuh ing situs web!

Plafon PVC lan lini produksi panel tembok

Katrangan singkat:

Baris produksi panel langit-langit PVC umume digunakake kanggo ngasilake langit-langit PVC, panel tembok PVC kanthi jembar 200mm, 250mm, 300mm, 600mm kanthi bentuke bagean lan dhuwure. Lumahing langit-langit PVC bisa diobati kanthi nyithak warna dobel lan dilapisi minyak mengkilap, utawa kanthi nyithak transfer panas, utawa kanthi laminasi, sing bisa nggawe desain marmer, kayu ing permukaan produk. Peralatan panel tembok plastik iki kalebu: extruder, cetakan, tabel kalibrasi vaksin, ngangkut mesin, mesin pemotong lan stacker. Bahan panel PlvC adhedhasar resin polivinil klorida, nambah jumlah agen anti-penuaan, modifiserer lan aditif liyane, kanthi cara nyampur, calender, blister vakum lan liya-liyane pangolahan. Iki jinis ndhuwur condole panel langit-langit PVC ditrapake kanggo dekorasi ndhuwur condole ing ndhuwur pawon, toilet utamane, duwe cahya berkualitas, nyegah kelembapan, pengawetan panas isolasi panas, ora gampang ngobong, ora nyedhot bledug, gampang reresik, bisa nggawe tumindak peran, gampang dipasang, regane kurang mupangat


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama:

Kecepatan (1 controlled dikontrol dening inverter, ngirit daya lan gampang nyetel kacepetan
Temperature 2) suhu extruder sing dikontrol dening kontroler cerdas Omron, nyetel fluktuasi suhu dhewe
(3) konsumsi daya sithik: konsumsi lini produksi paling endhek 25kw / jam
Rega (4) ekonomi, cocog kanggo investasi skala gedhe.
(5) kanthi piranti pelacak Inframerah, mupangat kanggo kontrol bentuk produk, mupangat sing cocog kanggo panel plafon PVC sing apik

Ngolah :

Bubuk PVC + ketagihan liyane → bahan campuran miturut mixer → feeder bubuk → extruder sekrup ganda kerucut → Mati & cetakan → platform kalibrasi vakum stainless steel → mesin haul-off → pemotong → stacker

Aplikasi:

(1) Ornamen omah: Tembok lan langit-langit omah utawa dapur independen indent.
(2) Papan umum lan manajemen: Toilet bangunan lan aula.
(3) Kantor umum: Langit-langit papan bisnis.

Model YF120 YF180 YF240 YF300 YF600
Ukuran Max Produk 120X50mm 180x50mm 240x100mm 300x120mm 550x120mm
Extruder SJSZ45 / 90 SJSZ51 / 105 SJSZ65 / 132 SJSZ65 / 132 SJSZ80 / 156
Kapasitas 120KG / jam 150kg / jam 300kg / jam 300kg / jam 400kg / jam
Dawa produksi 18m 20m 24m 24m 28m
PVC ceiling and wall panel production line (3)
PVC ceiling and wall panel production line (1)
PVC ceiling and wall panel production line (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita