Sugeng rawuh ing situs web kita!

PVC langit-langit lan panel dinding lini produksi

Katrangan singkat:

PVC langit-langit wall panel lini produksi utamané dipigunakaké kanggo gawé PVC langit-langit, PVC panel wall karo jembaré saka 200mm, 250mm, 300mm, 600mm karo wangun bagean beda lan dhuwur.Lumahing langit-langit PVC bisa diolah kanthi printing warna kaping pindho lan dilapisi lenga nggilap, utawa kanthi percetakan transfer panas, utawa kanthi laminasi, sing bisa nggawe marmer, desain kayu ing permukaan produk. peralatan panel tembok plastik iki kalebu: extruder, jamur, meja kalibrasi vakum, mesin angkut, mesin pemotong lan stacker. Materi panel langit-langit PVC adhedhasar resin polivinil klorida, nambah sawetara agen anti-tuwa, modifier lan aditif liyane, liwat campuran, calendering, vakum blister lan liya-liyane. Iki jenis PVC langit-langit panel condole ndhuwur ditrapake kanggo condole ndhuwur adornment saka pawon, jamban utamané, duwe kualitas cahya, nyegah Kelembapan, panas insulasi panas pengawetan, ora gampang pangobongan, ora nresep bledug, gampang cleanness, bisa besmear tumindak ing peran ofing, instalasi gampang, rega kauntungan kurang


Detail Produk

Tag produk

Fitur utama:

(1) kacepetan kontrol inverter, ngirit daya lan gampang kanggo nyetel kacepetan
(2) suhu extruder dikontrol dening pengontrol cerdas Omron, fluktuasi suhu nyetel dhewe
(3) konsumsi daya kurang: paling total konsumsi line produksi 25kw/jam
(4)rega ekonomi, cocok kanggo investasi skala gedhe.
(5) karo piranti nelusuri Infrared, entuk manfaat kanggo kontrol wangun produk, entuk manfaat cocok kanggo pinggiran rapi PVC panel langit-langit

Pangolahan:

Bubuk PVC + gawe ketagihan liyane → bahan campuran kanthi mixer → feeder bubuk → extruder sekrup ganda conical → Die & cetakan → platform kalibrasi vakum stainless steel → mesin hauls-off → pemotong → stacker

Aplikasi:

(1) Hiasan rumah tangga: Tembok lan langit-langit kamar mandi utawa pawon mandiri.
(2)Panggonan umum lan manajemen: Toilet bangunan lan aula.
(3)Kantor umum: Langit-langit panggonan bisnis.

Model YF120 YF180 YF240 YF300 YF600
Ukuran produk Max 120X50mm 180x50mm 240x100mm 300x120mm 550x120mm
Extruder SJSZ45/90 SJSZ51/105 SJSZ65/132 SJSZ65/132 SJSZ80/156
Kapasitas 120KG / jam 150 kg/jam 300 kg/jam 300 kg/jam 400kg / jam
Panjang produksi 18m 20m 24m 24m 28m
Lini produksi panel langit-langit PVC (3)
Lini produksi panel langit-langit PVC (1)
Lini produksi panel langit-langit PVC (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita