Sugeng rawuh ing situs web kita!

Kaluwihan saka Pipa PVC

Pipa PVC njupuk pipa PVC-U kanggo saluran banyu, sing digawe saka resin polivinil klorida minangka bahan baku utama.Dheweke ditambahake karo aditif sing dibutuhake lan dibentuk liwat proses ekstrusi.Iku pipa got bangunan karo kekuatan dhuwur, stabilitas apik, urip dawa lan kinerja biaya dhuwur.Bisa ditrapake kanggo bangunan got, sistem pipa limbah lan sistem pipa ventilasi.

Keuntungan saka pipa PVC yaiku:
1. Wis kekuatan tensile lan compressive apik lan faktor safety dhuwur.
2. Resistance cairan cilik:
Tembok pipa PVC alus banget lan resistensi cairan cilik banget.Koefisien kekasarane mung 0,009.Kapasitas pangiriman banyu bisa tambah 20% dibandhingake karo pipa wesi sing diametere padha lan 40% luwih dhuwur tinimbang pipa beton.
3. resistance karat banget lan resistance kimia:
Pipa PVC duwe resistance asam banget, resistance alkali, resistance karat.Dheweke ora kena pengaruh kelembapan lan PH lemah.Ora ana perawatan anticorrosive sing dibutuhake kanggo pemasangan pipa.Pipa kasebut nduweni resistensi korosi sing apik kanggo asam anorganik, alkali lan uyah.Iku cocok kanggo pembuangan limbah industri lan transportasi.
4. Nyenyet banyu apik: Instalasi pipo PVC wis tightness banyu apik preduli saka apa iku kaiket utawa sambungan ring karet.
5. Anti-cokotan: PVC pipe ora sumber nutrisi, supaya ora eroded dening rodents.Miturut tes sing ditindakake dening National Health Foundation ing Michigan, tikus malah ora bisa nyakot pipa PVC.
6. Resistance tuwa sing apik: Urip layanan normal bisa tekan luwih saka 50.
taun.

Alesan kanggo nglamar pipa PVC ora mung keuntungan kinerja ing ndhuwur.Bobot entheng bisa ngirit biaya transportasi mesin abot lan nyuda wektu kanggo ngebor bolongan ing pipa.Apa ing lindhu utawa kahanan liyane, pipa PVC bisa tetep utuh.Iki nggawe pipa PVC liyane lan liyane panyengkuyung.


Wektu kirim: Mei-19-2021