Sugeng rawuh ing situs web!

Jalur Ekstrusi Kabel PVC

Katrangan singkat:

Garis ekstrusi trunking kabel PVC umume digunakake kanggo nggawe PVC profil cilik kaya profil Skirting PVC, profil pojok tembok, profil trunking kabel PVC kanthi bentuke bagean lan dhuwur. lumahing profil / panel PVC bisa diobati kanthi nyithak & ditutup nganggo minyak mengkilap, utawa kanthi nyithak transfer panas, utawa kanthi laminasi, sing bisa ngasilake efek dekorasi sing apik kanggo pawon, jamban, balkon lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Garis ekstrusi mili kaya ing ngisor iki:

SJSZ Series Conical Twin Screw Extruder → Cetakan mati → Tabel Kalibrasi Vakum → Haul-off lan Mesin Pemotong Nyawiji → Stacker → Kabinet kontrol (Cathetan: Mesin Bantu Liyane, kayata crusher, mixer, bakal diwenehake miturut kebutuhan klien)

Fitur trunking PVC:
Trunking pvc nduwe ciri khas insulasi, pencegahan busur, tahan api lan pemadaman mandiri.

Peran trunking PVC:
Trunking PVC umume digunakake kanggo kabel internal peralatan listrik. Ing peralatan listrik 1200V lan ngisor, duwe fungsi proteksi mekanik lan proteksi listrik kanggo kabel sing dipasang. Sawise nggunakake trunking PVC, kabel wis trep, kabel wis apik, instalasi bisa dipercaya, lan gampang ditemokake, ndandani lan ngganti garis.

Ana macem-macem jinis lan spesifikasi trunking PVC. Ing babagan model, ana:
Seri PVC-20, seri PVC-25, seri PVC-25F, seri PVC-30, seri PVC-40, seri PVC-40Q, lsp.

Ing babagan spesifikasi, ana:
20mm * 12mm, 25mm * 12.5mm, 25mm * 25mm, 30mm * 15mm, 40mm * 20mm, lsp.

PVC Cable Trunking Extrusion Line (10)
PVC Cable Trunking Extrusion Line (7)
PVC Cable Trunking Extrusion Line (9)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita