Sugeng rawuh ing situs web kita!

PP PE PVC dinding tunggal corrugated pipe garis ekstrusi

Katrangan singkat:

Mesin Pipa Corrugated Wall Tunggal bisa digunakake kanggo ngasilake pipa bergelombang PE, PP, EVA, PVC, PA terus-terusan.Pipa corrugated tembok tunggal plastik nduweni fitur tahan suhu dhuwur, tahan korosi lan abrasi, intensitas dhuwur lan keluwesan sing apik, lsp.Iki digunakake kanthi wiyar ing bidang sabuk kabel otomatis, pipa saluran listrik, sirkuit alat mesin, pelindung lampu lan kabel lantern, tabung AC lan mesin cuci dll.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Pipa bergelombang tembok tunggal plastik nduweni fitur tahan suhu dhuwur, korosi lan resistensi abrasi, intensitas dhuwur lan keluwesan sing apik, lsp. lampu lan kabel lantern, tabung AC lan mesin ngumbah, etc.Aplikasi: mesin nggawe pipa bergelombang tembok tunggal plastik bisa ngasilake pipa saluran listrik, sirkuit alat mesin, pipa pelindung lampu, pipa banyu ing kondisioner, mesin cuci, jedhing, lsp.

Fitur

1.Extruder: meneng efisien dhuwur, gearbox lumahing pindah hard, bahan baku dadi panas seragam, plasticization apik, kacepetan extrusion dhuwur.

2. Corrugation mbentuk mesin: struktur ditutup, modul link ing basa penutupan sakabèhé ora babak-trip mlaku ing trowongan mlaku.

3.Forming modul: iku digawe saka baja hard, urusan karo nggunakake kaku saka CNC bahan pagawean diprodhuksi kanggo mesthekake atose lan tliti saka modul ngecor.Modul iki gampang lan trep kanggo ngganti

4.Coiler: posisi Single utawa posisi pindho karo motor torsi.

5.Bahan listrik: ABB inverter, Schneider contactor, RKC thermo controller etc.

Parameter produk

 

Diameter Pipa Corrugated

4,5-9 mm

9-32 mm

16-50 mm

Model Mesin Utama

SJ-30

SJ-35

SJ-45

Screw L/D

30:1

30:1

30:1

Kapasitas Produksi

8 kg/jam

15 kg/jam

25 kg/jam

Motor Utama

5,5 kw

7,5 kw

15 kw

Pasangan saka Modul

42

gumantung

gumantung

Kacepetan Produksi

6-10 m/min

8-12 m/min

8-12 m/min

PP PE PVC garis ekstrusi pipa bergelombang dinding tunggal (7)
PP PE PVC garis ekstrusi pipa bergelombang dinding tunggal (1)
PP PE PVC garis ekstrusi pipa bergelombang dinding tunggal (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita