Sugeng rawuh ing situs web kita!

Jalur ekstrusi pipa PPR

Katrangan singkat:

PPR pipe extrusion line utamané digunakake ing produksi got tetanèn, sumber banyu lan got, lan kabel laying, etc.tujuan.Unit kasebut kalebu mesin extruder tunggal, cetakan, tangki pembentuk vakum, mesin angkut multi-cakar, mesin pemotong planet (chipless / non-bledug), mesin stacker lan liya-liyane.Lan baris bisa dilengkapi karo Comptroller thickening instrument utawa komputer ink-jet printer, etc. kanggo entuk produksi lan Pabrik tubing dhuwur-bahan.


Detail Produk

Tag produk

mesin Pipa PP-R utamané digunakake ing produksi got tetanèn, sumber banyu lan got, lan kabel laying, etc.tujuan.Unit kasebut kalebu mesin extruder tunggal, cetakan, tangki pembentuk vakum, mesin angkut multi-cakar, mesin pemotong planet (chipless / non-bledug), mesin stacker lan liya-liyane.Lan baris bisa dilengkapi karo Comptroller thickening instrument utawa komputer ink-jet printer, etc. kanggo entuk produksi lan Pabrik tubing dhuwur-bahan.

Fitur

1. Single screw extruder

2. Bahan silinder lan sekrup: 38CrMoAlA, sawise nitriding lan grinding, ambane lapisan nitriding luwih saka utawa padha karo 0.6mm, sing nduweni kekuatan sing cukup, tahan nyandhang lan tahan korosi;

3. Struktur silinder lan meneng: meneng alangi, asimetris slotted desain tong minyak.

4. Gearbox dilengkapi bantalan tikaman sing kuat lan output torsi dhuwur;pindah digawe saka alloy khusus, karo lumahing waos hard lan proses mecah pindah;kualitas dhuwur, torsi dhuwur lan gearbox kacepetan dhuwur;kurang panas, kurang gangguan, urip dawa lan hard waos lumahing reducer dilengkapi sistem cooling external

5. Tabel kontrol suhu saka OMRON

6. Inverter merek ABB utawa Siemens

7. Schneider utawa Siemens AC contactor

8. Siemens Bede motor

9. Driving daya motor: 160kW kacepetan dhuwur meneng

10. Gearbox: torsi dhuwur, kurang gangguan, hard waos lumahing mecah reducer dilengkapi karo sistem circulation cooling external

11. Daya pemanasan tong minyak: 6 * 5kw (dering pemanasan aluminium cast)

12. Daya pendinginan: 6 × 0.25kw pendinginan udara paksa 13. Output yaiku 320-550kg / jam

Jalur ekstrusi pipa PPR (5)
Jalur ekstrusi pipa PPR (6)
Jalur ekstrusi pipa PPR (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita