Sugeng rawuh ing situs web!

Jalur ekstrusi pipa PE

Katrangan singkat:

Jalur ekstrusi pipa PE bisa digunakake ing HDPE Gas Diameter Gedhe lan Pipa Banyu PPR sing kaku banget lan fleksibilitas, tahan panas, resistensi penuaan, kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi retakan stres lingkungan, resistensi deformasi creep, panas-linkage, lan liya-liyane ing Dadi, lini produksi pipa iki minangka pipa gas lan banyu sing luwih disenengi kanggo sistem saluran ing antarane kutha lan pinggiran kutha, Pipa HDPE kanthi diameter gedhe wiwit penting banget kanggo sistem pasokan banyu lan gas kutha.


Detail Produk

Tag Produk

Baris produksi pipa plastik seri PE umume digunakake kanggo ngasilake pipa pasokan limbah lan saluran pembuangan ing kabel pertanian lan sonbuilding lsp. Mesin iki kalebu tangki kalibrasi vakum, unit ditarik. Unit pemotong, stacker lan liya-liyane. Ekstrusi sekrup tunggal lan unit ngangkut aplikasi alat regulasi konversi frekuensi A / C sing misuwur, loro vakum lan motor nyopir nggunakake merek terkenal. Unit panularan kalebu jinis cakar loro, jinis cakar telu, jinis cakar papat, jinis cakar enem, jinis cakar wolu, jinis cakar sepuluh, jinis cakar rolas lsp. Mesin pemotong debu gratis, mesin pemotong pisau utawa mesin pemotong planet bisa ditrapake, properti klompok mesin bisa dipercaya. Efisiensi produksi dhuwur karo piranti khusus, bisa ngasilake pipa spiral tembok njero, pipa berongga tembok njero, lan pipa busa lapisan inti. Uga bisa ngasilake PP, PE, ABS, PPR, PEX, pipa inti silikon lsp. Mesin pemotong planet dikontrol kanthi otomatis karo komputer, duwe keuntungan kaya operasi sederhana, kinerja sing andal lan liya-liyane. Wis tekan tingkat internasional internasional.

Fitur

Jalur iki umume digunakake kanggo ngasilake pipa kanthi bahan resin PPR uga digunakake ing produksi bahan pipa resin PB PPC PE.

Kontrol PLC, tingkat otomatisasi dhuwur

Ngadopsi sekrup efek khusus lan apik

Ngadopsi kepala spiral senyawa, kanthi efektif mbusak fungsi memori bahan kasebut

Kalibrasi vakum, kontrol suhu tetep, stres pipa eliminasi

Ngadopsi sirah Co-extrusion kanggo nggawe tabung kanthi garis warna

Kapasitas ekstrusi dhuwur, suhu leleh sithik, suhu leleh seragam

Jembar bahan baku pamrosesan

PE pipe extrusion line (5)
PE pipe extrusion line (3)
PE pipe extrusion line (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita