Sugeng rawuh ing situs web!

Garis ekstrusi pipa PVC

Katrangan singkat:

Extr20-Φ630 seri ekstrusi pipa PVC umume digunakake ing produksi pipa plastik plastik kanthi macem-macem diameter lan kekandelan tembok sing digunakake ing industri kayata pipa pertanian lan konstruksi, peletakan kabel lan liya-liyane. Baris iki digawe saka extruder sekrup kembar conical, Vacuum tank kalibrasi, ngangkut, motor, cutter lan stacker lan liya-liyane. Metode extruder lan haul off yaiku cakar loro, cakar telu cakar, cakar enem, cakar wolu, cakar sepuluh, cakar rolas lsp. Sampeyan bisa milih saw jinis motong agul-agul utawa jinis nglereni planet. Aditionaly ditempelake karo counter dawa lan piranti intensif.


Detail Produk

Tag Produk

Biaya tanduran pipa PVC: pipa banyu Mesin pipa pvc / mesin pipa SWR / mesin pipa UPVC

kita duwe macem-macem model mesin nggawe pipa PVC kanggo nggawe diameter pipa PVC sing beda, pipa kasebut bisa digunakake minangka pipa saluran listrik, pipa pasokan banyu, pipa got banyu, pipa banyu ....

model mesin ing ngisor iki kanggo referensi sampeyan

Kaluwihan

Bisa ngolah macem-macem PVC alus lan kaku, utamane proses bubuk langsung menyang bentuk pipa. Iki kalebu extruder sekrup kembar kerucut, tank kalibrasi vakum, unit pengangkut, tumpuk utawa mesin belling, lan liya-liyane. Extruder sekrup lan unit panularan nganggo AC. Kabeh komponen listrik minangka produk merek terkenal internasional, sing njamin kualitas mesin. PLC lan panel layar warna nyata amba nggawe sistem kontrol kanthi otomatis sing dhuwur.

Fitur

1. Umume digunakake kanggo ngasilake kabeh jinis pipa UPVC kanggo pasokan lan saluran banyu pertanian, pasokan banyu bangunan lan saluran pembuangan lan kabel, lsp.
2. Pemotong gergaji lan pemotong planet minangka pilihan.
3. Ngganti sawetara bagean uga bisa ngasilake pipa M-PVC, pipa C-PVC, pipa tembok spiral njero, pipa tembok kothong njero, pipa inti sing dibentuk.
4. extruder sekrup kembar coincal lan extruder sekrup kembar paralel kanggo pilihan
5. untai kaping pindho kanggo untai papat kanggo pilihan pipa cilik

Biaya tanduran pipa PVC: mesin pipa banyu pipa banyu/Mesin pipa UPVC

kita duwe macem-macem model mesin nggawe pipa PVC kanggo nggawe diameter pipa PVC sing beda, pipa kasebut bisa digunakake minangka pipa saluran listrik, pipa pasokan banyu, pipa got banyu, pipa banyu ....

model mesin ing ngisor iki kanggo referensi sampeyan

PVC pipe extrusion line (2)
PVC pipe extrusion line (7)
PVC pipe extrusion line (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita