Sugeng rawuh ing situs web kita!

Babagan awake dhewe

RINGKASAN PERUSAHAAN

Nyedhiyani Solusi Paling Apik

Kita Nduwe Pengalaman Luwih Saka 21+ Taun Ing Ngasilake Mesin Plastik

Madeg ing taun 2000, Zhangjiagang City Qiangsheng Plastic Machinery co., Ltd minangka pabrikan khusus mesin plastik.Dumunung ing No.78 Baixiong Road, Sanxing, Kutha Jinfeng, Kutha Zhangjiagang, Provinsi Jiangsu, China.kita seneng transportasi trep.Perusahaan kita manggoni area 8.000 m2 lan nduweni fasilitas canggih extruder sekrup ganda, extruder sekrup tunggal, set garis produksi extruding lan peralatan tambahan, kayata

+
Pendirian Perusahaan
Area Pabrik
Area Ekspor
babaganimg2
Tur Pabrik (1)

Apa We DO?

Garis Ekstrusi Pipa PVC Φ16mm-Φ630mm
Garis Ekstrusi Pipa HDPE Φ16mm-Φ1200mm
PPRΦ16mm-Φ160mm Pipe Extrusion Line
PVC/WPC Profile Extrusion Line
PVC/WPC Pintu/Panel Dinding Garis Ekstrusi
PVC/WPC Busa Papan Extrusion Line
PVC Marble Sheet Extrusion Line
PVC gendheng Sheet Extrusion Line
SPC Floor Extrusion Line
PVC/WPC Granulation Line
PP/PE Sampah Film / Botol Daur Ulang Line

Prinsip kita yaiku "Kanggo nggawe konsumen puas".

Kanthi lisensi ekspor, kita ngekspor produk menyang 29 provinsi, kutha lan wilayah otonomi lan diekspor menyang Rusia, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara.Produk kita entuk pujian ing omah lan ing luar negeri.Kontrol kualitas sing ketat ditindakake ing saben prosedur saka sumber bahan, pangolahan lan tes nganti pengepakan.

Pameran Ya-shiki- (2)
Pameran Ya-shiki- (1)

We warmly welcome pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo nggawe kerjasama lan nggawe mangsa padhang karo kita bebarengan.

Sertifikasi

CE-1
CE-2
SASO