Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

Tinjauan Umum Perusahaan

Nyedhiyakake Solusi Paling Apik

Kasedhiya Luwih Saka 21+ Taun Pengalaman Nggawe Mesin Plastik

Didirikan ing taun 2000, Mesin Plastik Zhangjiagang City Qiangsheng Machines Plastik., Ltd minangka pabrikan khusus mesin plastik. Dumunung ing No.78 Baixiong Road, Sanxing, Jinfeng Town, Zhangjiagang City, Jiangsu, China. kita seneng transportasi sing trep. Perusahaan kita duwe area 8.000 m2 lan duwe fasilitas extruder sekrup dobel, extruder sekrup tunggal, set jalur produksi ekstrusi lan peralatan tambahan, kayata

+
Perusahaan Perusahaan
Area Pabrik
Area Ekspor
aboutimg2
Factory tour (1)

Apa sing Kita LAKUKAN?

Jalur Ekstrusi Pipa Φ16mm-Φ630mm PVC
HDPE Φ16mm-Φ1200mm Pipa Ekstrusi Pipa
Jalur Ekstrusi Pipa PPRΦ16mm-Φ160mm
Jalur Ekstrusi Profil PVC / WPC
Jalur Ekstrusi Pintu PVC / WPC / Wall Panel
Garis Ekstrusi Papan Foam PVC / WPC
Jalur Ekstrusi Lembar Marmer PVC
Garis Ekstrusi Lembar Atap PVC
Jalur Ekstrusi Lantai SPC
Garis Granulasi PVC / WPC
PP / PE Film Sampah / Daur Ulang Botol

Prinsip kita yaiku "Kanggo nggawe konsumen wareg".

Kanthi lisensi ekspor, kita ngekspor produk menyang rong puluh sanga provinsi, kutha lan wilayah otonom lan diekspor menyang Rusia, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Produk kita entuk pujian ing omah lan luar negeri. Kontrol kualitas ketat ditindakake ing saben prosedur wiwit saka sumber bahan, proses lan pangujian nganti pengepakan.

Ya-shiki Exhibition- (2)
Ya-shiki Exhibition- (1)

Kita seneng banget nampi pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo nggawe kerja sama lan nggawe masa depan sing cerah bebarengan. 

Sertifikasi

CE-1
CE-2
SASO