Sugeng rawuh ing situs web kita!

PVC windows lan profil lawang line produksi

Katrangan singkat:

Rega mesin nggawe jendhela lan lawang PVC utamane mbutuhake peralatan minangka nderek: Extruder sekrup ganda kerucut, platform kalibrasi vakum, mesin angkut ulat, pemotong otomatis, stacker Kanthi cetakan die sing cocog, lan mesin tambahan kayata pangisi daya bubuk, mixer, crusher. , Bisa ngowahi wêdakakêna PVC menyang profil sampeyan need.PVC jendhela lan lawang nggawe rega mesin trep banget.Kanthi desain majeng, nduweni karakter kaya kualitas dhuwur, konsumsi energi kurang, gangguan kurang, lan bisa digunakake stabil etc.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Fitur:

1. Model SJSZ seri conical kembar meneng extruder jenis peralatan khusus kanggo extruding senyawa PVC.Kanthi macem-macem cetakan lan mesin tambahan, bisa ngasilake kabeh jinis pipa plastik PVC, profil, bahan piring, bahan lembaran, bahan bar lan granulasi.
2. Ngawut-awut kembar conical wis Applied sistem cooling lenga.Barrel digawe adhem kanthi sistem pendinginan angin khusus.
3. Sistem extruder meneng kembar conical wis Applied kontrol komputer khusus.Miturut syarat pelanggan, struktur paling cukup saka meneng kembar conical bisa digawe kanggo entuk kinerja plasticity paling apik lan kualitas materi.
4. Meneng kembar conical digawe dening dhuwur tliti khusus digital screw miller;property extruding bisa Highly harmonized.Wis pisanan ngenalaken technique majeng prodhuksi meneng karo Jarak variabel lan ambane, supaya materi bisa luwih lirih sheared lan Cut.
5. Kothak distribusi dirancang khusus, bantalan gaya tarik diimpor kanthi lengkap, lan umur drive bisa saya suwe.Bisa nanggung tekanan extruding sing luwih gedhe.
6. Sistem electrical wis utamané Applied bagean diimpor, wis sawetara sistem weker, lan ana sawetara masalah kang bisa gampang ngilangi.Sistem cooling wis Applied desain khusus, area emisi panas nggedhekake, cooling cepet, lan toleransi kontrol suhu bisa ± 1degree.
7.kacepetan kontrol dening inverter, ngirit daya lan gampang kanggo nyetel kacepetan
8. suhu extruder kontrol dening Omron cerdas controller, fluktuasi suhu nyetel dhewe
9. konsumsi daya kurang: paling total konsumsi baris produksi 25kw / jam
10. rega ekonomi, cocok kanggo investasi gedhe.

Pangolahan:

Bubuk PVC + liyane gawe ketagihan → bahan campuran dening mixer → feeder bubuk → conical pindho sekrup extruder → Die & cetakan → platform kalibrasi vakum stainless steel → mesin hauls-off → cutter → stacker.

Aplikasi:

Profil nduweni fitur kurang energi, kinerja apik, kacepetan dhuwur lan efisiensi dhuwur, etc.Produk rampung sing diprodhuksi dening mesin iki nduweni fitur permukaan sing apik, resistensi kompresi sing luwih kuat, stabilitas cahya lan panas, owah-owahan ukuran sing sithik lan tahan tuwa.

Model YF120 YF180 YF240 YF300 YF600 YF900 YF1200
Ukuran produk Max 120X50mm 180x50mm 240x100mm 300x120mm 600mm 900 mm 1200 mm
Extruder SJSZ45/90 SJSZ51/105 SJSZ65/132 SJSZ65/132 SJSZ80/156 SJSZ92/188 SJSZ92/188
Kapasitas 120KG / jam 150 kg/jam 240-250kg/jam 300 kg/jam 400kg / jam 600kg / jam 800kg / jam
Panjang produksi 18m 20m 24m 24m 28m 30m 30m
PVC-jendela-lan-lawang-profil-line-(4)
PVC-jendela-lan-pintu-profil-line-(2)
PVC-jendela-lan-pintu-profil-line-(3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita