Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • Product Introduction of Polypropylene (PP-R) Pipes for Hot and Cold Water

    Pambuka Produk Pipa Polipropilena (PP-R) kanggo Banyu Panas lan Kadhemen

    Pipa PP-R lan fittings adhedhasar polipropilena kopolimerisasi acak minangka bahan baku utama lan diproduksi sesuai karo GB / T18742. Polipropilena bisa dipérang dadi PP-H (polipropilena homopolymer), PP-B (polipropilena blok polimerilena), lan PP-R (polipropilena kopolimer acak). Apa ...
    Waca liyane
  • Advantages of PVC Pipes

    Kaluwihan Pipa PVC

    Pipa PVC njupuk pipa PVC-U kanggo saluran pembuangan, sing digawe saka resin polivinil klorida minangka bahan baku utama. Dheweke ditambah karo aditif sing dibutuhake lan dibentuk liwat proses ekstrusi. Iki pipa got bangunan kanthi kekuatan dhuwur, stabilitas apik, umur panjang lan biaya perfor ...
    Waca liyane
  • Usage Of PE Pipe

    Dianggo Pipe PE

    1. Pipa penambangan PE ing antarane kabeh plastik rekayasa, HDPE nduweni resistensi nyandhang paling dhuwur lan paling penting. Bobot molekul sing luwih dhuwur, bahane luwih tahan, malah ngluwihi akeh bahan logam (kayata baja karbon, baja tahan karat, tembaga, lsp). Ing kondhisi ...
    Waca liyane