Sugeng rawuh ing situs web kita!

Panggunaan Pipa PE

1. Pipa pertambangan PE
Ing antarane kabeh plastik rekayasa, HDPE nduweni resistensi nyandhang paling dhuwur lan paling katon.Sing luwih dhuwur bobot molekul, luwih tahan nyandhang materi, malah ngluwihi akeh bahan logam (kayata baja karbon, stainless steel, tembaga, etc.).Ing kahanan karat kuwat lan nyandhang dhuwur, urip layanan 4-6 kaping pipa baja lan 9 kaping poliethelin biasa;Lan efisiensi ngirim wis apik dening 20%.Sifat tahan api lan antistatik apik lan nyukupi syarat standar.Urip layanan downhole luwih saka 20 taun, kanthi keuntungan ekonomi sing luar biasa, resistensi dampak, resistensi nyandhang lan resistensi ganda.

2. Pipa limbah PE
Pipa PE kanggo pembuangan limbah uga diarani pipa polietilen kapadhetan dhuwur, sing tegese HDPE ing basa Inggris.Pipa jinis iki asring digunakake minangka pilihan pisanan kanggo teknik kotamadya, utamane digunakake ing industri perawatan limbah.Amarga saka resistance nyandhang sawijining, resistance asam, resistance karat, resistance suhu dhuwur, resistance meksa dhuwur lan karakteristik liyane, iku mboko sithik diganti posisi pipo tradisional kayata pipo baja lan pipo semen ing pasar, utamané amarga pipe iki bobot entheng. lan trep kanggo nginstal lan mindhah, lan pilihan pisanan saka bahan anyar.Pangguna kudu menehi perhatian khusus marang titik-titik ing ngisor iki nalika milih pipa sing digawe saka bahan iki: 1. Pay manungsa waé khusus kanggo pilihan bahan baku kanggo pipa plastik.Ana ewu bahan mentahan poliethelin, lan ana bahan mentah sing paling murah nganti pirang-pirang ewu yuan saben ton ing pasar.Produk sing diasilake saka bahan mentah iki ora bisa dibangun, yen ora, kerugian rework bakal gedhe.2. Pamilihan produsen pipa kudu tundhuk marang pabrikan resmi lan profesional.3. Nalika milih kanggo tuku pipa PE, mriksa manufaktur ing titik kanggo ndeleng yen padha duwe kapasitas produksi.

3. PE pipa sumber banyu
Pipa PE kanggo sumber banyu minangka produk pengganti pipa baja tradisional lan pipa banyu ngombe PVC.
Pipa sumber banyu kudu nanggung tekanan tartamtu, lan resin PE kanthi bobot molekul dhuwur lan sifat mekanik sing apik, kayata resin HDPE, biasane dipilih.Resin LDPE nduweni kekuatan tarik sing kurang, resistensi tekanan sing kurang, kaku sing kurang, stabilitas dimensi sing kurang nalika ngecor lan sambungan sing angel, saengga ora cocog minangka bahan pipa tekanan sumber banyu.Nanging, amarga indeks higienis sing dhuwur, PE, utamane resin HDPE, wis dadi bahan umum kanggo ngasilake pipa banyu ngombe.Resin HDPE nduweni viskositas leleh sing kurang, fluiditas sing apik lan gampang diproses, saengga indeks leleh nduweni macem-macem pilihan, biasane MI antara 0.3-3g / 10min.


Wektu kirim: Mei-19-2021