Sugeng rawuh ing situs web!

Hubungi Kita

Zhangjiagang City Qiangsheng Plastik Machines Co., Ltd.

Alamat

NO.78 Jalan Baixiong, Sanxing, Kota Jinfeng, Kota Zhangjiagang, Provinsi Jiangsu, China

Telpon

Sales: + 86-512-58579818

Dhukungan: + 86-512-58579818

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita